EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Πήρε ενισχύσεις ο Τεν-Κάτε..

Δύσκολα τα πράματα απόψε για τον Παναθηναικό.. Ψάχνει λύσεις στην επίθεση ο Τεν-Κάτε γιαυτό και κάλεσε τον Μπατίστ απο την ομάδα του μπάσκετ να καλύψει το κενό..Τώρα με την άμυνα μην μας ρωτάτε τι θα κάνει, είναι γνωστός για τις αλχημείες του ο προπονητής, μπορεί να καλέσει τον Καλιτζάκη να βοηθήσει..

trelokouneli




Read more...

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ το Iraklio web radio ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΗΧΟΥ


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ


Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ

irakliowebradio Read more...

Μουσικό διάλειμμα...



γιαααα...να χαλαρώσουμε λίγο!



Read more...

Δεν είναι δικά μου, μη βαράτε !!

Ο άντρας μοιάζει με τρένο !




Στα 20 είναι τοπικό. Σταματά σε κάθε σταθμό ...

Στα 30 είναι έκτακτο. Σταματά μόνο σε μεγάλα χωριά...

Στα 40 είναι εξπρές. Σταματά μόνο σε μεγάλες πόλεις.


Στα 50 είναι παλιά ατμομηχανή. Σταματά συνέχεια για νερό.

Στα 60 δεν ταξιδεύει πια. Παραμένει στη μάντρα.



Η γυναίκα μοιάζει με τον κόσμο.




Στα 20 είναι η Αφρική, μισοεξερευνημένη.

Στα 30 είναι η Ινδία, ζεστή, μυστηριώδης.

Στα 40 είναι η Αμερική, τεχνικώς τελειοποιημένη.

Στα 50 είναι η Ευρώπη...μισοερειπωμένη


Στα 60 είναι η Σιβηρία....όλοι ξέρουν πού βρίσκεται, αλλά κανείς δε θέλει να πάει!!



Α μπε μπα μπλογκ...!!!

Read more...

SOS ΕΙΔΗ ΖΩΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ

Η ΚΑΦΕ ΑΡΚΟΥΔΑ
Ο αριθμός τους σήμερα δεν ξεπερνά τις 100-150. Ζει κυρίως στις ορεινές περιοχές της Βόρειας και Κεντρικής Πίνδου και της Δυτικής Ροδόπης.
Η καφέ αρκούδα είναι θύμα κυρίως λαθροκυνηγών.

ΛΥΓΚΑΣ
Ένα ακόμη είδος που προστίθεται στη λίστα των άγριων ζώων που κινδυνεύει να εξαφανιστεί είναι το αιλουροειδές λύγκας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Ζει μόνιμα στην οροσειρά της Πίνδου σε μικρές αγέλες. Ο λύγκας είναι το ζώο που πέφτει θύμα λαθροθηρίας κυρίως για τη γούνα του και ο αριθμός του μειώνεται δραματικά τα τελευταία χρόνια.

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΦΩΚΙΑ
Είναι το πλέον απειλούμενο είδος θηλαστικού και έχει σχεδόν εξαφανιστεί από τις Ευρωπαϊκές ακτές τις Μεσογείου. Στην Ελλάδα ο αριθμός μειώνεται σημαντικά λόγω της ρύπανσης της θάλασσας και της θανάτωσης της από τους ψαράδες γιατί καταστρέφουν τα δίχτυα τους.


ΤΣΑΚΑΛΙ
Το τσακάλι συναντάται κυρίως στην ηπειρωτική Ελλάδα. Η Σάμος είναι το μοναδικό νησί που έχει επιβεβαιωθεί η παρουσία του. Δεν έχουν γίνει μελέτες για να γνωστοποιηθεί ο πληθυσμός τους, όμως η παγίδες των κυνηγών μειώνουν σημαντικά τον υπάρχοντα αριθμό τους.

ΛΥΚΟΣ
Ο λύκος συναντάται σε Ευρώπη και Ελλάδα. Ο πληθυσμός του στην Ελληνική επικράτεια δεν ξεπερνά τους 500. Ζει σε όλη την ηπειρωτική χώρα εκτός της Πελοποννήσου γιατί εκεί εξαφανίστηκε την δεκαετία του '40. Επίσης ζει στην Στερεά Ελλάδα και οι αγέλες τους μετακινούνται συνεχώς.


ΕΛΑΦΙ
Το ζώο αυτό απειλείται από άμεση εξαφάνιση. Οι πληθυσμοί που έχουν απομείνει είναι ελάχιστοι, κυρίως στη χερσόνησο της Σιθωνίας και στα βουνά της Ροδόπης. Επίσης επιβιώνει και αναπαράγεται επιτυχώς σε προστατευόμενη περιοχή της Πάρνηθας.


ΚΑΡΕΤΑ - ΚΑΡΕΤΑ
Η βασίλισσα της Μεσογείου είναι η καρέτα - καρέτα και αναπαράγεται μόνο στις ακτές της Ελλάδας, της Κύπρου και της Τουρκίας. Η κύρια κατοικία της, σύμφωνα με το μεγάλο αριθμό φωλιών που συναντώνται είναι η ακτές της Ζακύνθου.


SOS. Μέχρι το 2050, σε όλο τον πλανήτη θα έχουν εξαφανιστεί 1.000.000 είδη πουλιών και ζώων λόγω της ραγδαίας αλλαγής του κλίματος της γης.

irakliowebradio
Read more...

Ο κρυμμένος άσος του Mr. Facebook




Κίνηση ματ φαίνεται να κάνει ο ιδρυτής και δ/νων σύμβουλος της Facebook Inc, Mark Zuckerberg, βάζοντας τα θεμέλια εξέλιξης της ομώνυμης δημοφιλούς ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης σε ένα μεγάλο μέσο για on line αγορές.

Την προηγούμενη εβδομάδα η «1-800 Flowers», η αμερικανική αλυσίδα ειδών δώρου, άνοιξε το «υποκατάστημά» της στο facebook. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα (application) μέσω του οποίου οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν και να στείλουν λουλούδια.

Τουλάχιστον 20 ανάλογα προγράμματα άλλων εταιρειών αναμένεται να εμφανιστούν στο facebook το επόμενο δίμηνο, σύμφωνα με τον Wade Gerten, δ/νοντα σύμβουλο της Alvenda, της εταιρείας ανάπτυξης λογισμικού που χτίζει το πρόγραμμά της «1-800 Flowers».

O ίδιος έλεγε στους Financial Times ότι είχε συμβόλαια για οκτώ τέτοια προγράμματα πριν βγει στον αέρα αυτό της εταιρείας με είδη δώρων. Πλέον έχει εξασφαλίσει άλλα 12. «Τα συγκεκριμένα προγράμματα αντιπροσωπεύουν την απαρχή της μετάλλαξης που μπορεί να εξελίξει το facebook σε προορισμό αγορών», σύμφωνα με την αναλύτρια στην αγορά του ecommerce της Forrester Research, Sucharita Mulpuru. «Πρόκειται για μια τεράστια πλατφόρμα. Αυτό σημαίνει ότι έχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε περισσότερους καταναλωτές και να βγάζει χρήμα», λέει.

Η ιστοσελίδα έχει πάνω από 250 εκατ. χρήστες και αυξάνεται ταχέως. Παρ' όλα αυτά δεν έχει σκοπό να οργανώσει όλα τα «μαγαζάκια» σε ένα διαδικτυακό «εμπορικό κέντρο», ή να βγάλει κέρδος λαμβάνοντας προμήθεια για τις πωλήσεις. Οι εταιρείες στρέφονται στις ιστοσελίδες των κοινωνικών «μέσων», ώστε να ενισχύσουν τις πωλήσεις τους.
Read more...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!



Πάμε...παραλία;



Read more...

Μάλια...κουβάρια..!!!



tvorini










Το αρχαίο όνομα της πόλης δεν είναι γνωστό ενώ το σημερινό
"Μάλια" προέρχεται από τη λέξη "Ομαλία" που υποδηλώνει την
ομαλότητα του εδάφους.
Τι ειρωνεία..!
Ανωμαλία παρά Ομαλία θα έπρεπε να είναι η καταλληλότερη
λέξη.!!
Φανταστείτε πόσα clubs υπάρχουν στην περιοχή που δεν τα
χωράει ο τοπικός τουριστικός κατάλογος.!
" Η Μέκκα της διασκέδασης " έτσι τα αποκαλεί τα Μάλια ο
οδηγός και της " αποχαλίνωσις " θα συμπλήρωνα εγώ επίσης.
Μία ομάδα πιτσιρικάδων την περασμένη εβδομάδα στο λιμάνι
φώναζε:
" Πάμε στα Μάλια να γίνουμε μαλλιά κουβάρια " ..και άδικο δεν
είχαν γιατί εκεί αυτό είναι το ζητούμενο.
Όμως ο θάνατος του 17 χρονου Βρετανού ήλθε να ταράξει τα
νερά και να δώσει τροφή στον Αγγλικό τύπο να κάνει τα
δυσμενή σχόλια του.
Τελικά τι άλλο περιμένουμε για να βάλουμε σε τάξη κάποια
πράγματα αφού έχουμε βεβαρημένο παρελθόν και με το
περιστατικό της Μυκόνου;
Μήπως ο τουρισμός που προσπαθούμε να πουλήσουμε δρα
ανεξέλεγκτα χωρίς περιορισμούς;
Μήπως τα πάντα είναι για την " αρπαχτή" και ας στείλουμε τον
κόσμο πίσω στα σπίτια τους ανάπηρους και σκοτωμένους;
Θα σταματήσει κάποια στιγμή αυτή η " camorra " της νύχτας να
μετακομίζει από την Αθήνα και να να λυμαίνεται τις τουριστικές
μας περιοχές :
"Η σας βολεύει να γινόμαστε " μαλλιά κουβάρια ":
Read more...

GOLDEN MORNING


argycon


Read more...

"Για το θέμα με τίτλο "Για τα αδέσποτα του Βόλου... ""



"Από τα σκυλιά δεν κινδυνεύετε και κάντε μια προσπάθεια να το συνειδητοποιήσετε αυτό. από το είδος σας κινδυνεύετε και από τον εαυτό σας τον ίδιο!
Ποιος έχει δηλητηριάσει το νερό που...

πίνουμε όλο το ζωικό βασίλειο; Τα σκυλιά; Ποιος έχει ρημάξει τον πλανήτη;

Σας έχει αγριέψει η ζούγκλα της μοναξιάς σας του τσιμέντου και του χρήματος!
Τα σκυλιά βρωμίζουν τον αέρα μα τα αυτοκίνητά τους και με τη ματαιοδοξία τους; Αυτά γεμίζουν τόνους σκουπιδαριό και χωματερές; Τα σκυλιά καίνε τα δάση; Τα σκυλιά είναι απατεώνες με γραβάτα;
Αυτά φταίνε που έχετε καταντήσει μίζεροι χωρίς αξίες και κούφιοι;

Έχετε καταντήσει ναζί, άψυχα ζόμπι!
Δεν σέβεστε τίποτα είστε το μεγάλο πρόβλημα! Είστε δημόσιος κίνδυνος!




Ακόμα κι αν πεθαίνετε σε πολέμους σε νοσοκομεία και στους δρόμους, είστε τόσοι πολλοί που μπορείτε και προκαλείτε συνέχεια σοβαρότατα προβλήματα!"

troktiko


Read more...

Φάτε μάτια ψάρια...ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!


EMBED-Five Year Old Catches Very Large Fish - Watch more free videos

MOLEMOU Read more...

Ηλεκτρονικό τσιπ ανίχνευσης απορριμμάτων


track-trash-system

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της ζωής στα αστικά κέντρα, που καταλήγουν όλα τα απορρίμματα, πρόκειται να αποκαλύψει μια ομάδα ερευνητών στο Ίδρυμα Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης.

Φιλοδοξείτε ότι αν ο κόσμος μάθει τη τελική κατάληξη των οικιακών αποβλήτων θα δείξει πιο υπεύθυνη στάση ως προς τη διαχείριση των οικιακών απορριμμάτων του.

Ένα νέο πιλοτικό σύστημα ανίχνευσης απορριμμάτων θα εφαρμοστεί στη Νέα Υόρκη, στο Σηάτλ και στο Λονδίνο.
Τα απορρίμματα είναι ένα από τα πιο φλέγοντα ζητήματα παγκοσμίως και το εν λόγω πρόγραμμα στοχεύει να αποκαλύψει τη διαδικασία εναπόθεσης των καθημερινών απορριμμάτων και να δώσει έμφαση στις πιθανές ανεπάρκειες των σημερινών συστημάτων ανακύκλωσης, δήλωσε ο Carlo Ratti, προιστάμενος του εργαστηρίου του ΜΙΤ Senseable.

Το πρόγραμμα με την ονομασία «Ανίχνευση Απορριμμάτων» βασίζεται στην εθελοντική προσφορά οικιακών αποβλήτων, όπου θα τοποθετηθούν ασύρματοι δέκτες ανίχνευσης για να καταγραφεί η διαδρομή των απορριμμάτων από τη στιγμή και μετά που εναποτίθενται στους κάδους.

Οι ερευνητές σχεδιάζουν να καταγράψουν σε πραγματικό χρόνο τη διαδρομή των απορριμμάτων που είτε καταλήγουν σε κάποια χωματερή είτε για ανακύκλωση.

Η ομάδα επιστημόνων δήλωσαν ότι ελπίζουν το εν λόγω πρόγραμμα, να ευαισθητοποιήσει περισσότερο τους ανθρώπους για να κάνουν πιο σωστές επιλογές των ειδών που καταναλώνουν και για τις επιπτώσεις που θα έχουν στο κόσμο.

Οι ανιχνευτές των απορριμμάτων θα τοποθετηθούν σε διάφορες κατηγορίες αποβλήτων για να καταγράψουν τη διαδρομή τους από τη στιγμή που συλλέγονται από τους κάδους.

Το εν λόγω σύστημα είναι σημαντικό για την εντόπιση της διαδρομής των ηλεκτρονικών αποβλήτων καθώς μερικά αποστέλλονται παράνομα στην Αφρική.

Ένας άλλος σκοπός του προγράμματος είναι να αυξηθεί το ποσοστό της ανακύκλωσης στη πόλη της Νέας Υόρκης από 30% που είναι σήμερα σε 100%, μέχρι το 2030.


econews

Read more...

Κατασκευές από οδοντογλυφίδες - Manufactures by toothpicks

Οι οδοντογλυφίδες έχουν πολλές χρήσεις στις κατασκευές αλλά νομίζω αυτή θα αρέσει σε πολλούς από εμάς. Χρειάζεται πολύ και μεγάλη υπομονή για να κάνεις μια τέτοια κατασκευή.

Toothpicks have got many uses in art construction, but i believe the following ones are exceptional. It also takes a lot of patience in order to make such a construction.

Os palitos têm muitas utilizações na construção, mas gostaria que muitos de nós. Muita paciência e grande para fazer uma tal construção.


















Read more...

Σέριφ-Ολυμπιακός 0-2


Red Duckling Read more...
free counters