EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

To Nonews και τα κορίτσια του Μίμη (Παπαγγελόπουλου)












Απο το Nonews, πήραμε το παρακάτω mail>

Δύο ερωτήματα στον Δ. Παπαγελλόπουλο...

Μια μέρα μετά, και η Google δεν έχει απαντήσει γιατί κλείδωσε το Ν-Ν. Τι συμβαίνει?

Πίσω από το "κλείδωμα" δεν βρίσκεται κανένας εισαγγελέας. Ούτε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ούτε καν το γνωστό "σύστημα" μηνύσεων.
Το Κράτος (επίσημα) δεν φαίνεται πουθενά. Δεν χρειάζεται άλλωστε, γιατί υπάρχει το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.
Οι βρωμερές Μυστικές Υπηρεσίες. Η ΕΥΠ. Φοβερή σύλληψη.
Για να μην αφήνει ίχνη (έτσι νομίζουν).
Το nonews-News ρωτάει τον αρχηγό της Δ. Παπαγγελόπουλο:

1)
Υπήρξε αίτημα κάτω απ΄το τραπέζι από Υπουργό της Κυβέρνησης να κλείσει το Ν-Ν?
2) Ποιος ο ρόλος δυο γυναικών (συζύγων .....

δημοσιογράφων) στην υπόθεση?

Επισκέφθηκαν αυτές τις ημέρες το τμήμα που έχετε για τα Blogs (η εργάζονται εκεί)?
Επίσης ο σύζυγος της μιας (που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με ψευδώνυμο, και στις επαγγελματικές του δραστηριότητες με κουκούλα), ήταν την Τρίτη την Τετάρτη και την Πέμπτη στην ΕΥΠ, και υπό ποια ιδιότητα?
Ποιόν συνάντησε στο τμήμα των Blogs?
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας στηρίζουν.
Συνεχίζουμε την έρευνα.
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΏΣΟΥΝ...
nonews-News

irakliowebradio
Read more...

Ρεκόρ για αυτοκίνητο που κινείται με ατμό



Λονδίνο: Η «ταχύτερη κατσαρόλα του κόσμου», ένα αυτοκίνητο βρετανικής κατασκευής που κινείται με ατμομηχανή, κατέρριψε την Τρίτη το ρεκόρ ταχύτητας που ίσχυεαπό το 1906 για τα οχήματα αυτού του είδους.

Το Βρετανικό Αυτοκίνητο Ατμού πέτυχε μέση ταχύτητα 225 χιλιομέτρων ανά ώρα στην Αεροπορική Βάση Έντουαρντς της Καλιφόρνια, αναφέρουν την ΤετάρτηοιTimesτου Λονδίνου. Τορεκόρ θα πρέπει τώρα να επικυρωθεί από τηΔιεθνή Ομοσπονδία Αυτοκίνησης (FIA).

Το προηγούμενο ρεκόρ των 204 χλμ/ώρα ανήκε εδώ και


103 χρόνια στο Stanley Steamer, ένα από τα πολλά μοντέλα αυτοκινήτων που βασίζονταν σε ατμομηχανές πριν από την καθιέρωση του κινητήρα εσωτερικής καύσης τη δεκαετία του 1920.
ΤοΒρετανικό Αυτοκίνητο Ατμού, το οποίο οδήγησε ο Βρετανός Τσαρλς Μπερνέτ ο τρίτος, έχει μήκος 7,6 μέτρα και αποτελείται από ανθρακόνημα, αλουμίνιο και άλλα ελαφρά υλικά που περιορίζουν το βάρος στους 3 τόνους.

Η μηχανή καίει υγροποιημένο αέριο πετρελαίου και ζεσταίνει 12 βραστήρες νερού για να παράγει ατμό θερμοκρασίας 400 βαθμών Κελσίου. Ο ατμός διοχετεύεται με υπερηχητική ταχύτητα σε μια τουρμπίνα που κινείται με 13.000 στροφές ανά δευτερόλεπτο.

Η ομάδα του Τσαρλς Μπερνέτ παραμένει τώρα στην Καλιφόρνια και προσπαθεί να φτάσει τη θεωρητική μέγιστη ταχύτητα των 274 χιλιομέτρων ανά ώρα.

Η ταχύτητα που εξετάζει η FIA για την αναγνώριση των ρεκόρείναι ο μέσος όρος των ταχυτήτωνγια δύο διαδρομές των 1,6 χιλιομέτρων σε αντίθετες κατευθύνσεις.
pathfinder
Read more...

Μουσικό διάλειμμα...




Read more...

300 χλμ την ώρα


300 χιλιόμετρα πάνω σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και ο δρόμος να είναι βρεγμένος. Δείτε το βίντεο και πείτε μου αν αξίζει να βρεθείς πάνω σε καμία κολώνα. Τι διάολο;τόσο πολύ βιάζονται να πάνε πιο γρήγορα στον θάνατο;
melwdos



Read more...

ΘΟΔΩΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ:Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ...ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ...


Λιγες ωρα μετα την ανακοινωση της αποφυλακισης του,η Γκελυ Αλμαλιωτου απο το Εθνος,συνομιλησε μαζι του...

Αρχικά «ευχαρίστησε πάρα πολύ τον κόσμο που του στάθηκε με οποιονδήποτε τρόπο» για να προσθέσει
ότι «πέρασε πολύ δύσκολα και ταλαιπωρήθηκε».
Ωστόσο -συνέχισε-
«ο αγώνας συνεχίζεται για τα μεγάλα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα, καθώς δεν πρέπει να είμαστε απαθείς πολίτες σε όσα συμβαίνουν».

Τον ρωτήσαμε πώς «βλέπει» τα πράγματα μετά από ό,τι του συνέβη.

«Τα βλέπω με τον ίδιο τρόπο, απλά δεν ήξερα το πόσο εύκολα στήνεται το θέατρο του παραλόγου και από τη μια στιγμή στην άλλη μπαίνεις στη φυλακή για να τραβήξεις τόσα και τόσα. Πρόκειται για μια εμπειρία ζωής, η οποία δυστυχώς δεν σβήνεται από το μυαλό. Με έκανε όμως πιο δυνατό».

Η σύντροφος της ζωής του που του συμπαραστάθηκε όλο αυτό το διάστημα έτρεξε στο «Σωτηρία» αμέσως και μας είπε ότι ήταν «πανευτυχής γι αυτή την εξέλιξη».
Είχαμε μιλήσει μαζί της και προχθές (ενώ ο ίδιος ήταν ακόμη κρατούμενος στο νοσοκομείο). Η 30χρονη κοπέλα μάς περιέγραφε ως «κινηματογραφικό θρίλερ» αυτό που ζούσε όλο αυτό το διάστημα με τον σύντροφό της. Από την άλλη εντόπιζε και «το θετικό στοιχείο που βγήκε από όλη αυτή την ιστορία».

Πρόκειται για «τη θαλπωρή που ένιωσαν από την τεράστια κινητοποίηση» που έγινε για τη αποφυλάκισή του, αλλά και «για τους φίλους που απέκτησαν» μέσα από αυτή την περιπέτεια.
«Αυτή η συμπαράσταση κράτησε τον Θοδωρή ψηλά και δεν λύγισε. Αντίθετα -συνέχισε- και οι δύο πεισμώσαμε για να μην καταρρεύσουμε»

Η ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ...ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΡΜΠΟΝ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ;;;;

Ο Θοδ. Ηλιόπουλος προφυλακίστηκε στις 19-12-2008 μετά την απολογία του στην 24η τακτική ανακρίτρια για αδικήματα όπως απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, αντίσταση και διατάραξη κοινής ειρήνης που αφορούν στα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στην Αθήνα κατά την πανεκπαιδευτική πορεία της 18-12-2008.

Ο ίδιος αρνήθηκε από την αρχή τις κατηγορίες επιμένοντας ότι βρέθηκε τυχαία στην οδό Ακαδημίας κατά τη διάρκεια καταδίωξης διερχόμενων από άνδρες των ΜΑΤ που τον θεώρησαν ως διαδηλωτή. Εξι μήνες μετά την προφυλάκισή του απαγγέλθηκαν σε βάρος του πρόσθετες κατηγορίες για έκρηξη και κατασκευή εκρηκτικών υλών. Οπως υποστήριξε ο κατηγορούμενος, οι επιπλέον κατηγορίες στηρίζονταν όχι σε νεότερα στοιχεία, αλλά σε μαρτυρίες δύο αστυνομικών.

Συγκεκριμένα στις 12-7-2009 (και ενώ όλοι οι συλληφθέντες εκείνη την ημέρα είχαν αποφυλακιστεί) το υπ αριθμ. 2160/2009 Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημ/κών αποφάσισε την εξακολούθηση της προσωρινής του κράτησης.
Στο εν λόγω βούλευμα γινόταν λόγος για «αντικοινωνική συμπεριφορά του κατηγορουμένου που τραυμάτισε τη δημοκρατία και έπληξε επί μακρόν την ασφάλεια των πολιτών».

Επίσης χαρακτηριζόταν «αμετανόητος» παρότι είχαν προστεθεί νέα στοιχεία στη δικογραφία όπως η ζωντανή μετάδοση από τον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ που συνηγορούσε στην προβαλλόμενη από τον ίδιο αθωότητά του. Επίσης η προηγηθείσα (του προαναφερόμενου βουλεύματος) εισαγγελική πρόταση του απέδιδε για πρώτη φορά ότι έφερε κουκούλα, ενώ στη μέχρι τότε
δικογραφία δεν αναφερόταν κάτι τέτοιο.

Μετά από αυτά, ο Θ. Ηλιόπουλος ξεκίνησε απεργία πείνας στις 10/7.
Εχασε πάνω από το 20% του βάρους του και έφτασε να ζυγίζει περί τα 47 κιλά. Τη περασμένη εβδομάδα υπέβαλε την τελευταία αίτηση αποφυλάκισής του επικαλούμενος ότι:
Ολοι οι κατηγορούμενοι για τα γεγονότα του Δεκέμβρη, τα οποία αποτέλεσαν ένα γενικευμένο κοινωνικό φαινόμενο και στα οποία ενεπλάκησαν χιλιάδες νέοι άνθρωποι, έχουν αφεθεί ελεύθεροι και μόνο αυτός παρέμενε στη φυλακή.
Αρα -επισημαινόταν- ότι σε βάρος του υπήρξε διαφορετική αντιμετώπιση σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους και κατόπιν αυτού παραβιάζεται η αρχή της αναλογικότητας.

Τέλος ο κατηγορούμενος έκανε επίκληση (μεταξύ άλλων) της κοινοβουλευτικής ερώτησης βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, επιστολή του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης προς τον υπουργό Δικαιοσύνης κ.ά. Επίσης ψηφίσματα υπέρ της αποφυλάκισής του από την ΑΔΕΔΥ και 8 ακόμη σωματεία, υπογραφές δικηγόρων, πολιτών,blogs κ.λπ.

ΠΡΕΖΑ TV



Read more...

ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΣ




photos by argycon

From Platanos village you follow the way to Othrys mountain. In about 3km distance you will meet the ruins of Palios (old) Platanos village. Two churches are the two buildings preserved best. Agios (Saint) Antonios is situated on top of the village's hill.
In the entrance of the village there is a plaque with Palios Platanos history with the following:

"In the 16th century residents from South Almiros and Ancient Alos immigrated to Platanos because of a plague disease. During the war against the Ottoman Empire, the village was burned down three times, in 1821, 1833 and 1854. In 1878 Palios Platanos was fully destroyed from the Ottoman army. In 1897 a part of the village was once again burned. During the 2nd World War, the Italian army was the last to fully burn Palios Platanos. In 1960 the village was deserted. Its residents moved to a new location, where the new village Platanos was built".
In the WS you can see and read the original plaque in Greek



Read more...

Απροειδοποίητο κλείδωμα του nonews-News...

This blog is under review due to possible breaches of the Blogger Terms of Service and access allowed only to syntakteshttp: / / nonews-news.blogspot.com /

Από το www.nonews-news.blogspot.com
.
Από το πρωί της 27/8 το ιστολόγιό μας βρίσκεται αδικαιολόγητα εκτός λειτουργίας.Το Παρακράτος που ενοχλείται από τα Blogs χτύπησε πάλι.Έκαναν την ίδια ακριβώς κίνηση όπως πριν από λίγο καιρό με το troktiko.Θέλουν να φιμώσουν τα Blogs που τους ενοχλούν . Η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει.



Read more...

KAΛHMEΡΑ


Είσαι μια... ζωγραφιά

iparxei-mageia



Read more...

Dr Jekyll & Mr Hyde


argycon


Read more...
free counters