EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΠΡΟΥ+ΠΑΤΗΣΙΩΝ! ΦΥΤΕΨΤΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ!


ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΛΟΥΙΖΗΣ ΡΙΑΝΚΟΥΡ 85), ΟΠΟΥ ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓΚ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009, ΣΤΙΣ 9 π.μ.
ΟΣΟΙ ΦΙΛΟΙ-ΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.


Read more...

Συνέχεια καταλήψεων σε σχολεία του Βόλου


Με κύριο αίτημα την ανακαίνιση των γυμναστηρίων του σχολείου, στο «χορό» των καταλήψεων μπήκαν και οι μαθητές του 2ου Λυκείου Βόλου.
Έτσι και πάλι τέσσερα σχολεία της ευρύτερης περιοχής του Βόλου τελούν υπό κατάληψη, καθώς σε κατάληψη βρίσκονται επίσης το 3ο Γυμνάσιο Βόλου και τα 2ο και 4ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας.
Οι μαθητές των παραπάνω σχολείων προβάλλουν ως κοινό αίτημα τα ελλιπή μέτρα που έχουν ληφθεί στα σχολεία για την αντιμετώπιση της νέας γρίπης, αλλά και επιμέρους αιτήματα που αφορούν στα σχολεία τους.
Έτσι οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Βόλου που έχουν προχωρήσει σε κατάληψη από την προηγούμενη Πέμπτη προβάλλουν ως αίτημα την ποιότητα των νερών στο σχολείο, για το οποίο όπως υποστηρίζουν έχει χλώριο, ενώ οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας που επίσης έχουν προχωρήσει στην κατάληψη του σχολείου τους από την προηγούμενη Πέμπτη προβάλλουν το αίτημα της καλύτερης εξυπηρέτησής τους με τα λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ.
Τέλος οι μαθητές του 4ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας που κάνουν κατάληψη από την Παρασκευή, ζητούν αναβάθμιση των εργαστηρίων του σχολείου τους.
magnitis


Read more...
free counters