EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Ο σεισμός της Αϊτής προκλήθηκε από δοκιμή νέου αμερικανικού υπερόπλου;;;


Πληροφορία που προήλθε από τον ρωσικό στόλο, αναφέρει ότι ο σεισμός της Αϊτής προκλήθηκε από δοκιμή νέου αμερικανικού «σεισμικού όπλου», το οποίο δοκιμάστηκε με το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί εναντίον του Ιράν. Παρόμοια αποκάλυψη έκανε και ο πρόεδρος της Βενεζουέλα Ούγκο Τσάβεζ, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για υπόγεια αμερικανική δοκιμή ενόψει του πολέμου με το Ιράν.

Πληροφορία του τηλεοπτικού σταθμού Russia Today, αναφέρει ότι και η Μόσχα έχει κατηγορηθεί για την κατοχή και χρήση παρόμοιου όπλου.
Το 2002 ηγέτης πολιτικού κόμματος στη Γεωργία είχε κατηγορήσει τη Ρωσία ότι επίτηδες προκάλεσε σεισμική δόνηση στη Γεωργία.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τον προηγούμενο μήνα ανάλογη «σεισμική δοκιμή» είχαν πραγματοποιήσει οι ΗΠΑ και στον Ειρηνικό, με αποτέλεσμα να προκληθεί σεισμική δόνηση μεγέθους 6.5 Ρίχτερ, που έγινε αισθητή και στην πόλη Εύρηκα της Καλιφόρνια.
Με τον τρόπο αυτό επιβεβαιώνεται η υποψία πως "κάτι γνώριζαν οι ΗΠΑ" και για το λόγο αυτό είχαν "προτοποθετήσει" στο νησί τον υποδιοικητή του Νότιου Στόλου ναύαρχο P. K. Keen. Για να βρίσκεται εκεί και να επιβλέψει στην διακίνηση της βοήθειας που "αν χρειαζόταν" θα έστελνα εκεί οι ΗΠΑ.
Οι δοκιμές αυτές εντάσσονται στο πρόγραμμα High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP), που μπορεί να προκαλέσει καιρικές ανωμαλίες, όπως πλημμύρες, ξηρασίες και τυφώνες.
Μελετητές, έχουν συνδέσει το πρόγραμμα αυτό με το ενδεχόμενο να είχε δοκιμαστεί και στην πρόκληση του σεισμού 7,8 Ρίχτερ που είχε σημειωθεί στην κινεζική πόλη Sichuan στις 12 Μαΐου 2008.
Το πρόγραμμα αυτό δοκιμάζεται στις ΗΠΑ από το 1970 και αρχικά είχε επικεντρωθεί στη δημιουργία "shockwave bombs".
Η Ρωσία είχε ήδη καταγγείλει τον αμερικανικό στρατό ότι χρησιμοποιεί παρόμοια όπλα και ότι τα είχε χρησιμοποιήσει πτοκαλώντας τον φονικό σεισμό των 7,2 Ρίχτερ στο Αφγανιστάν, το Μάρτιο του 2002.
Στα μέσα του 1990 στην Κρατική Δούμα της Ρωσίας είχε γίνει επερώτηση από 90 βουλευτές που υποστήριζαν ότι οι ΗΠΑ δημιουργούν ένα νέο γεωφυσικό όπλο που μπορεί να προκαλέσει αναταράξεις στον φλοιό της Γης με υψηλής συχνότητας ραδιοκύματα".
listonplace


Read more...

Από τη Μ. Ανατολή κατάγονται οι Ευρωπαίοι


Οι σημερινοί άρρενες Ευρωπαίοι είναι απόγονοι εύπορων γεωργών της Μέσης Ανατολής, επισημαίνουν σε έρευνά τους Βρετανοί επιστήμονες που έβαλαν στο μικροσκόπιο το χρωμόσωμα Ψ (που καθορίζει το αρσενικό φύλο), το οποίο κληροδοτείται αναλλοίωτο από πατέρα σε γιο.
Ερευνα του Πανεπιστημίου του Λέστερ δείχνει ότι το 80% των ανδρών στη Γηραιά Ηπειρο κατάγεται από μία ομάδα που μετανάστευσε στην Ευρώπη πριν από δέκα χιλιάδες χρόνια, προερχόμενη από τη λεγόμενη «Εύφορη Ημισέληνο», μία περιοχή που εκτείνεται από την Αίγυπτο μέχρι το σημερινό Ιράκ. Οι μετανάστες που γνώριζαν πώς να καλλιεργούν τη γη φαίνεται πως είχαν εξελικτικό... πλεονέκτημα. Οι γυναίκες που ζούσαν στην Ευρώπη εκείνη την εποχή προτιμούσαν να ζευγαρώσουν με τους νεοφερμένους άνδρες έναντι των κυνηγών τροφοσυλλεκτών με τους οποίους ζούσαν μέχρι τότε.
Η μετακίνηση του ανδρικού πληθυσμού ήταν εφικτό να χρονολογηθεί από τις μεταλλάξεις που συσσωρεύει με την πάροδο του χρόνου η γενετική αλληλουχία του χρωμοσώματος Ψ. Τα χρωμοσώματα Ψ χωρίζονται σε κατηγορίες ή απλότυπους. Ορισμένοι εξ αυτών είναι συνήθεις στην Ευρώπη, αλλά σπανίζουν στην Ασία. Η νέα μελέτη του Πανεπιστημίου του Λέστερ εστίασε στο πιο κοινό χρωμόσωμα Ψ στην Ευρώπη, του οποίου είναι φορείς σήμερα 110 εκατ. Ευρωπαίοι.
Παλαιότερες μελέτες που εξέτασαν το μιτοχονδριακό DNA, το οποίο κληρονομείται αποκλειστικά από τη μητέρα, είχαν δείξει ότι ο ευρωπαϊκός πληθυσμός κατάγεται από κυνηγούς -τροφοσυλλέκτες που έφτασαν στην ήπειρο πολύ νωρίτερα, κατά την Παλαιολιθική Εποχή (40 χιλιάδες έως 10 χιλιάδες χρόνια πριν). Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει αντίφαση, εκτιμά η καθηγήτρια Πατρίσια Μπαλάρεσκ, μέλος της ερευνητικής ομάδας. Απλώς οι γυναίκες που ζούσαν πριν από δέκα χιλιάδες χρόνια στην Ευρώπη δεν μπορούσαν να αντισταθούν στη γοητεία των νεοφερμένων ανδρών έναντι των κυνηγών - τροφοσυλλεκτώνμε τους οποίους ζούσαν μέχρι τότε.
Τροφοσυλλέκτες
«Περισσότερο από το 80% των ευρωπαϊκών χρωμοσωμάτων Ψ προέρχεται από εισερχόμενους γεωργούς. Σε αντιδιαστολή, οι περισσότερες προγονικές μητρικές γραμμές φαίνεται να προέρχονται από κυνηγούς τροφοσυλλέκτες», υπογραμμίζει η Βρετανίδα ερευνήτρια και προσθέτειπως αυτό υποδηλώνει ένα αναπαραγωγικό πλεονέκτημα για τους άνδρες γεωργούς σε σχέση με τους άνδρεςκυνηγούς τροφοσυλλέκτες. «Ισως, τότε στο παρελθόν να ήταν πιοσέξι να είσαι γεωργός», προσθέτει.
thenewsbus


Read more...

Γουγλικό πέσιμο στο ShowBitchVip


Για δεύτερη φορά το blog ShowBitch δέχεται "πέσιμο" και ο Γούγλης το κλείνει.
Ακολουθεί το μήνυμα που έστειλε ο διαχειριστής του blog:

"Τι παιχνίδι παίζεται; Μας είχαν κλείσει το show-bitch όταν είχε πάρει την ανηφόρα σε επισκεψιμότητα και παρακολούθηση. Το κάναμε show-bitchvip και συνεχίσαμε. Πηγαίναμε πολύ καλά. Φτάσαμε μέχρι και10.000 επισκέψεις τη μέρα, 850.000 επισκέπτες και 1.650.000.000 κλικ. Μέχρι που πήραμε και διαφημίσεις της. Τώρα, απροειδοποίητα μας ξαναβάζει λουκέτο. Απλώς μας δουλεύει ή παίζονται άλλα συμφέροντα; Προς το παρόν κάναμε αίτηση επανεξέτασης αλλά μάλλον θα μας... γράψουν. Ευχαριστώ πολύ τους φίλους bloggers που θα αναρτήσουν αυτό το κομμάτι. Θα επανέλθουμε από αλλού. Θα ενημερωθείτε σύντομα.
Φιλικά,
Showbitch"
panic-gr


Read more...
free counters