EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

1. Να ανοικοδομηθούν καλύβες στα βουνά για να στεγαστεί η τρέλα μας από το νέο ανθρωποδιωχτικό φεσολογικό νομοσχέδιο.

2. Στο γερμανικό υποβρύχιο που γέρνει και ξαναγοράσθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, να τοποθετηθεί ο κ. Βενιζέλος ως αντίβαρο του, ώστε να κερδίσουμε τελικά από αυτή την αγορά.

3. Όσοι Έλληνες παίρνουν ψυχότροπα φάρμακα εξαιτίας των οικονομικών μέτρων να χρησιμοποιηθούν στη θέση των γερμανικών τάνκ, που θα παίρναμε από την Μέρκελ.

4. Ο κ. Πάγκαλος να αφεθεί να μας .........
ουρλιάζει, και μεις θ’ αυξήσουμε την παραγωγικότητα μας για να μην τον ακούμε. Όποτε κουράζεται θα τον αναπληροί ο Άδωνις Γεωργιάδης.

5. Οτιδήποτε είναι διπλό, εξέχει ή πλεονάζει κόβεται και ανακατασκευάζεται.

6. Όσοι θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα. και μέχρι να τους βγει η άδεια, να καταθέτουν στον ΑΣΕΠ την ψυχή, υπομονή και νεύρα τους, και ανάλογα με το μέτρο της αντοχής τους και το ύψος των καταθέσεων τους να συνεισφέρουν στο Ταμείο Εθνικής Σωτηρίας.

7. Πατριωτικό καθήκον: πρέπει πάση θυσία να ενισχυθούν οι εξαγωγές μας γι’ αυτό να μεσολαβήσει ο κ. Καρατζαφέρης στον Μπερλουσκόνι για άμεση αξιοποίηση της γνωστής 24χρονης ξανθιάς θεάς.

8. Οι τρείς βασικές αξίες της Κυβέρνησης: το Άνισο, το Άδικο, και το Αναξιόπιστο να ενταχθούν και να διδάσκοντα στο κατηχητικό σχολείο, και η Εκκλησία της Ελλάδος για λόγους Ευαρέσκειας να παραχωρήσει το 110% της περιουσίας της στο Κράτος.

9. Στη συνάντηση κορυφής της Ε.Ε. την Πέμπτη να στείλουμε τον κ. Βενιζέλο ως διαπραγματευτή, όλο και κάτι νεύρα θα της σπάσει της Μέρκελ και του Τρισέ από τον χειμαρρώδη και ακατάπαυστο λόγο του. Πού ξέρεις μπορεί τελικά να τους πείσει για την παροχή οικονομικής βοήθειας.

10. Ό,τι περισσέψει από εθνική αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια να το βγάλουμε στη γύρα το καλοκαίρι για τουριστική αξιοποίηση.

11. Να φορολογηθούν τα τουρκικά αεροσκάφη που κάνουν καθημερινό πάρτι στον Ελληνικό ουρανό και να χρησιμοποιηθούν ως τουριστική επένδυση σε extreme sports με νόμο που θα φέρει στη Βουλή ο Βαγγέλης Βενιζέλος.

12. Ο Κώστας Χαρδαβέλας να χρησιμοποιηθεί ως Υπουργός Επενδύσεων και Πετρελαϊκής Πολιτικής.
kafeneio


Read more...

ΦΠΑρέλαση


Προσοχή στις παρελάσεις. Αναφερόμενοι σε σημαιοφόρο μην ξεχνάμε πως η λέξη τελειώνει με φόρο.

Πατριώτισσες, πατριώτες, διά βίου φορολογούμενες φορολογούμενοι,

Πράγματι, κολλεγιόπαις τις του υπουργείου Οικονομικών πρότεινε στο υπουργείο παντελούς Παιδείας παίζει να φορολογούνται οι σημαιοφόροι, διότι χρησιμοποιούν εθνικό σύμβολο για δική τους ικανοποίηση όπως φυσικά και για ικανοποίηση των γονέων τους.

Σημαιοφόρε, η κυβέρνηση αυτή λειτουργεί με σημαία το φόρο που θα πληρώσεις εσύ.
Σημαιοφόρα, σημαιοφόρε, παρελαύνουσα-παρελαύνων καταλαμβάνεις και χρησιμοποιείς μέτρο-μέτρο τμήμα οδοστρώματος που κατασκευάστηκε με χρήματα και κόπο του ελληνικού λαού. Κάτι πρέπει να δώσεις από το υστέρημα και το κουλούρι σου.

Επίδοξε σημαιοφόρε, δε με νοιάζει αν είσαι ο καλύτερος μαθητής του σχολείου, δε με νοιάζει από πού κατάγεσαι, σου θυμίζω όμως ότι για να σηκώσεις την τιμημένη γαλανόλευκο στην παρέλαση πρέπει ο μπαμπάς και η μαμά σου να είναι φορολογικά ενήμεροι και όχι ανήμεροι. Του Άγιου Φόρου Ενήμερα.

Καμαρωτά περνούν τα δανειάκια μας. Τα αεροπλάνα του ΝΑΤΟ μας ραίνουν με επιτόκια, όλη η Ευρώπη θαυμάζει του Έλληνα τον τράχηλο που σπρεντ όλο σηκώνει.

Ο Τσώρτσιλ παραλίγο να πει: Οι γενναίοι πληρώνουν σαν Έλληνες.Εν-δυο, εν-δυο, ένα το δεξιό, δύο το δεξιό, μέτρο-μέτρο τον καημό μου τον μετράω και χρωστώ.

Και τώρα αποδίδει τιμές το μηχανοκίνητο άγημα των φόρων ΔΟΥ-ΔΟΥ μάνα μου.

Ακολουθούν θριαμβικά οι υποβρύχιες και υπόγειες αόρατες μυστικές δυνάμεις των φοροκλεπτών διαπασών των ουσιών λαθραίων νέων και ωραίων.

Νεώτερα, αύριο 25η % Μαρτίου.
blog-akis


Read more...

Lee Scratch Perry, Max Romeo και Adrian Sherwood μαζί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη


Δύο μεγάλα events για τους πολυάριθμους φίλους της Reggae στη χώρα μας διοργανώνουν οι ομάδες One Love Reggae Ideas και 1 Step Forward τον επόμενο μήνα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με καλεσμένους δύο ιερά τέρατα του είδους και ίσως τον πιο σπουδαίο βρετανό καινοτόμο της reggae DJ και παραγωγό.

Την Τετάρτη 24 Μαρτίου στο "Βοτανικό" (Ιερά Οδός και Σπύρου Πάτση) στην Αθήνα και την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 25 Μαρτίου στην Αποθήκη του Μύλου στη Θεσσαλονίκη Lee Scratch Perry, Max Romeo και Adrian Sherwood θα είναι οι πρωταγωνιστές δύο πολύωρων reggae συναυλιών-φεστιβάλ.

Για τον Lee "Scratch" Perry, ζωντανό θρύλο της Reggae και πρωτεργάτη της Dub δεν είναι και πολλά όσα μπορούμε να προσθέσουμε σε όσα έχουν κατα καιρούς ειπωθεί μεγάλο Σαμάνο της reggae. Αποτελεί απλά τη ζωντανή ιστορία της Τζαμαϊκανής μουσικής και έναν από τους πολυγραφότερους κι επιδραστικότερους μουσικούς της Reggae, που δημιουργεί και πειραματίζεται εδώ και 40 χρόνια, αναζητώντας διαρκώς το καινούργιο, ακόμα και τώρα στα 73 του χρόνια.

Ο Max Romeo, ένα από τα πιο αθυνετικό και θρυλικό rude boy, είναι ένας από τους επηρεαστές της Roots Reggae καθώς υπήρξε υπεύθυνος για την δημιουργία ενός νέου είδους Reggae βασισμένο στους ιδιαίτερους κι αμφιλεγόμενους στίχους του. Το "I Chase the Devil" είναι ίσως η μεγαλύτερη επιτυχία του που μια άλλη νέα ηλεκτρονική γενιά γνώρισε μέσα από το remix των Prodigy "Οut Of Space".

Τους δύο αυτούς σπουδαίους μουσικούς θα πλαισιώνουν οι αισθαντικοί The Congos, ένα από τα σπουδαιότερα reggae φωνητικά σύνολα της Jamaica που δημιουργήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1970. Σε συνεργασία μάλιστα με τον Lee Scratch Perry ηχογράφησαν στο στούντιο "Black Ark", το κλασσικό - αριστούργημα και album ορόσημο για την Roots Reggae - "Ηeart of the Congos".

Oλη αυτή η μουσική πανδαισία θα «ενορχηστρώνεται» από την κονσόλα του Front of House από τον σπουδαίο βρετανό παραγωγό Adrian Sherwood που θα μιξάρει live έναν καινούργιο ήχο της reggae προσφέροντας μας μια καινούργια ιντριγκαδόρικη ηχητική διάσταση.

Ακολουθεί αναλυτικά το line up και των δύο ημερών μαζί και με τις ελληνικές συμμετοχές για το warm up:

Line up Αθήνας:
Lee "Scratch" Perry (JAM)
Max Romeo (JAM)
The Congos (JAM)
Adrian Sherwood (UK)
Jamerllada (GR)
DJ Alex Afanas (GR)

Line up Θεσσαλονίκης:
Lee "Scratch" Perry (JAM)
Max Romeo (JAM)
The Congos (JAM)
Adrian Sherwood (UK)
Global Vibe (GR)
Stefanatti Rastayouth soundsystem (GR)

Η προπώληση των εισιτηρίων προς 25 ευρώ θα ξεκινήσει στις 23 Φεβρουαρίου στα παρακάτω σημεία:
Αθήνα: Ticket House, Public, Fnac, Μetropolis
Θεσσαλονίκη: Ticket House, Μetropolis, Μύλος
Οι on line πωλήσεις θα διενεργούνται μέσα από την Ticketpro στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ticketpro.gr

Στο ταμείο το εισιτήριο θα κοστίζει 30 ευρώ
mixtape.gr



Read more...

Πρόκληση Χ 6


Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Ακολουθούν 6 προκλητικές περιπτώσεις ανάθεσης θέσεων Διοικητών Νοσοκομείων σε πρόσωπα που ουδεμία σχέση έχουν με τον πολύπαθο χώρο της υγείας.
Ακολουθούν 6 εξοργιστικές περιπτώσεις ανάθεσης καλοπληρωμένων θέσεων σε άτομα που προσελήφθησαν εκτός πλαισίων της γιαλαντζί "Ανοικτής Διακυβέρνησης".
Ακολουθούν 6 θρασύτατες περιπτώσεις ανάθεσης υψηλόβαθμων θέσεων σε περσόνες που μόνο βιογραφικό ατού τους είναι ο κομματικός παραγοντισμός και η όποια μορφή αφισοκόλλησης.
Ακολουθούν 6 εκνευριστικές περιπτώσεις ανάθεσης καίριων θέσεων στο χώρο ντροπής της Υγείας, σε ανθρώπους που αντικειμενικά κρίνοντας δεν έχουν την απαραίτητη ικανότητα και γνώση διοίκησης.
Ακολουθούν 6 χαρακτηριστικές περιπτώσεις ανάθεσης υψηλόμισθης εργασίας σε τυχερούς ευεργετημένους ορισμένων πολιτικών, που καθιστούν αυτόματα άτυχο εσένα. Άτυχο, γιατί εσύ θα υποστείς την ανικανότητά τους, όταν θα αναγκαστείς σε χρήση των υπηρεσιών που εποπτεύουν.
Ακολουθούν 6 ντροπιαστικά παραδείγματα βολέματος υμετέρων, εις βάρος ανθρώπων με ειδικευμένη γνώση, εις βάρος πολιτών που πίστεψαν σε δεσμεύσεις για μια δίκαιη κοινωνία άξιων και όχι αρεστών.
Ακολουθούν 6 άλογοι διορισμοί μέσα στον παράλογο πολιτικό κόσμο που του ζητάς να προτάξει λογική.
Ακολουθούν 6 άτοπες ευεργετήσεις αγαπητών προσώπων από ανθρώπους που ασκούν επιρροή, που αύριο θα είναι η σπίθα στην κοινωνική κατακραυγή.
Ακολουθούν 6 λόγοι για να ξενερώσεις με τον Παπανδρέου που πίστεψες.
Ακολουθούν 6 πολιτικές αποφάσεις που θα πρέπει να σε προβληματίσουν για την επόμενη φορά που θα κληθείς να λάβεις την δικιά σου.
Ακολουθούν..

Παλιό στέλεχος της ΕΓΕ, στην Κόρινθο:
http://press-gr.blogspot.com/2010/03/blog-post_7292.html

Ο συνεργάτης του Ροβέρτου, διοικητής στο Νοσοκομείο Καλαμάτας:
http://press-gr.blogspot.com/2010/03/blog-post_7836.html

Ένας μηχανοδηγός του ΟΣΕ, διοικητής στο Νοσοκομείο Τρίπολης:
http://press-gr.blogspot.com/2010/03/blog-post_1211.html

Τι κι αν "έλουζε" τον Ρέππα; Έγινε διοικήτρια του Νοσοκομείου Ναυπλίου:
http://press-gr.blogspot.com/2010/03/blog-post_4768.html

Έγινε διοικήτρια του Νοσοκομείου Λευκάδας με τη βοήθεια του Απόστολου Κακλαμάνη:
http://press-gr.blogspot.com/2010/03/blog-post_1833.html

Ορίστηκαν οι νέοι κομματικοί του ΠΑΣΟΚ διοικητές νοσοκομείων της Ηλείας:
http://pyrgos-news.blogspot.com/2010/03/blog-post_1237.html

και μια 7η από τις σημειώσεις του Αντώνη στο facebook
Και διοικητές Νοσοκομείων χωρίς πτυχία;...
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2010/03/blog-post_7614.html
Read more...
free counters