EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Σκλάβος στην γαλέρα !!!

Ότι έχουμε αθληταρά Πρωθυπουργό το ξέρουμε όλοι, όχι σαν τον προηγούμενο, που όλη την μέρα, το μόνο που ήξερε να κάνει ήταν να παίζει Playstation και να τρώει σουβλάκια.
Τώρα ο Γιώργος και τζόγκινγκ κάνει και ποδήλατο κάνει (καλά, εδώ είχε ένα μικροατυχηματάκι, αλλά δεν πιάνεται, γιατί ήταν ματιασμένος) και στο γυμναστήριο πάει τακτικότατα και την σιλουέτα του προσέχει, σ' αυτά δεν τον πιάνει κανένας...
Το τελευταίο του αθλητικό κατόρθωμα ήταν να πάει στην Ύδρα το Πάσχα με κανό!!!
Ναι, ναι, πήγε σας λέω και μάλιστα έχω την εντύπωση ότι αυτή η κίνησή του είχε συμβολική σημασία. Από τη μία τίμησε την Ύδρα, το νησί των καπεταναίων κι από την άλλη έστειλε ένα μήνυμα στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό, ότι ο Πρωθυπουργός μας είναι στο πλευρό μας, έχει εγκαταλείψει τις ανέσεις και τα μεγαλεία και "βάζει πλάτη".
Έστειλε όμως κι ένα μήνυμα στους διεθνείς κερδοσκόπους, ότι οι Έλληνες με προσωπικές προσπάθειες μεγαλουργούνε και σχίζουνε τα εμπόδια, χωρίς να φοβούνται κόπους και θυσίες!!!
Οι κερδοσκόποι το πήραν το μήνυμα, το ζύγισαν από δω, το σκέφτηκαν από κει, και του 'στειλαν την απάντησή τους, που μπορείτε να την δείτε στο παρακάτω σκίτσο...
KENTΡΙ


Read more...

3o Rally Sprint Αλμυρού - Όθρυς


Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου διοργανώνει στον Αλμυρό Μαγνησίας το 3o Rally Sprint Αλμυρού - Όθρυς Η τελετή έναρξης θα λάβει μέρος, σήμερα Σάββατο, στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού στις 21:00, και η εκκίνηση του αγώνα είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Κυριακής στις 09:45.
Δείτε παρακάτω αναλυτικά το πρόγραμμα του αγώνα:

ΤravellGreece


Read more...
free counters