EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

ΚΛΕΙΔΩΣΕ!!! Η ΕΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ


ΖΑΝ ΚΛΟΝΤ ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ ΚΑΙ ΟΛΙ ΡΕΝ
ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΕ .

ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 30 ΔΙΣ ΕΥΡΩ,ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 5% ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΟΙ ΟΡΟΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕ ΤΟΥ ΔΝΤ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ...ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!

================================
ΔΗΛΑΔΗ!!!! ΤΟ ΔΝΤ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..... ΟΙ ΟΡΟΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ....Η ΟΠΟΙΑ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΗ...ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ...... ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ?????
Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΒΓΗΚΕ ΠΑΛΙ ΝΙΚΗΤΗΣ!!!! 5% ...ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ...ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΕΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ....
tolimeri


Read more...

ΝΕΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΠΑΥΛΗΣ ΚΟΥΒΕΛΟΥ

Κάτι που προσφέρει ελπίδα και όραμα στα παιδιά μας, τη νεολαία, κάτι που σώζει αυτή την “κοινωνία”
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11/04 ΣΤΙΣ 12μμ
ΓΙΑ ΓΛΕΝΤΙ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ
Τη στιγμή που ένα μεγάλο κομμάτι της νεολαίας αδιαφορεί για τα κοινωνικά δρώμενα, αναλώνοντας το χρόνο του σε κέντρα διασκέδασης και internetcafé, η δική μας ανάγκη και επιθυμία να αρθρώσουμε πολιτικό λόγο μεσα από διάφορες πράξεις και κατ’επέκταση να αντισταθούμε σε ένα καταπίεσης, καταπάτησης και περιστολής των δικαιωμάτων μας και σε μια κοινωνία η οποία προβάλλει σαν μοναδικές αξίες τον πλουτισμό και τον ατομικισμό, μας ώθησε στην αναζήτηση ενός χώρου που μας δίνει τη δυνατότητα να αυτοοργανωθούμε δημιουργώντας έναν ελεύθερο χώρο.
Η έπαυλη Κουβέλου στέκεται εδώ και 30 χρόνια εγκαταλειμμένη και παρατημένη στο έλεος του χρόνου και της φθοράς, περιμένοντας κάποιον να της δώσει ξανά ζωή και χρησιμότητα. Αφ’ότου παραχωρήθηκε στην εκκλησία με σκοπό την ίδρυση στέγης απόρων και ορφανών παιδιών εχει αφεθεί επιδεικτικά να ρημάξει και ο λόγος της εγκατάλειψης και της μη αξιοποίησης είναι προφανής. Για την εκκλησία, η οποία δε διαφέρει στη λειτουργία της απο άλλες εταιρίες, μια στέγη για άπορα παιδιά δε θα της επιφέρει κανένα οικονομικό όφελος.
Έτσι αποφασίσαμε, σαν ομάδα η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως κομμάτι του αναρχικού-αντιεξουσιαστικού χώρου, στις 7 Απριλίου 2010 να καταλάβουμε αυτό το κτίριο δημιουργώντας έναν ελεύθερο κοινωνικό χώρο, που θα στεγάσει τις πολιτικές και κοινωνικές πεποιθήσεις μας και θα γίνει αφορμή για ανταλλαγή ιδεών και απόψεων, πάντα μέσα από συλλογικές διαδικασίες, δρώντας αντιιεραρχικά. Μακριά από κομματικές επιρροές, με βασική αρχή την αυτοοργάνωση, προσδοκούμε να μετατρέψουμε αυτό το κτίριο σε εστία αντιπληροφόρησης, εκδηλώσεων, συζητήσεων και διαφόρων μορφών δράσης. Μας αφήνει εντελώς αδιάφορους οποιαδήποτε οικονομική ή ιδιοκτησιακή εκμετάλλευση αυτού του χώρου. Αντιθέτως, σκοπός μας είναι να τον κάνουμε ένα ενεργό κομμάτι της πόλης για τον καθένα.
Έτσι, προχωρήσαμε σε διάφορες εργασίες (καθαρισμός κήπου και σπιτιού, μάζεμα μπάζων κλπ.), γεγονός που ενεργοποίησε μετά από 30 χρόνια τα υποκριτικά αντανακλαστικά του ιδρύματος «Στέγη Αχιλλέως και Ευδοκίας Κουβέλου», το οποίο άσκησε μήνυση κατ’αγνώστων με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης, ενημερώνοντας παράλληλα για άμεση εκκένωση του κτιρίου.
Θεωρούμε δικαίωμά μας να έχουμε ένα χώρο ώστε να μπορούμε να ξεδιπλώσουμε τις δράσεις μας. Πρόθεση μας είναι να συμβάλλουμε με τον τρόπο μας στις κοινωνικές διεκδικήσεις και αγώνες ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας.
ΜΕ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
sibilla


Read more...
free counters