EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Η τρομοκρατία στην Ελλάδα (terrorism in Greece).


Η τρομοκρατία στην Ελλάδα (terrorism in Greece), αν και δεν υπάρχει διεθνώς συμφωνημένος ορισμός, γενικά αποτελεί τη “συστηματική” χρήση ή την απειλή χρήσης βίας,ή άσκηση πίεσης κυρίως από τις εκάστοτε κυβερνήσεις (βλέπε κυρίως ΠΑ.ΣΟ.Κ και Ν.Δ, καθώς επίσης Κ.Κ.Ε, ΛΑ.Ο.Σ, ΣΥ.ΡΙΖ.Α, κλπ) οι οποίες απώτερο σκοπό έχουν να καταπατούν κάθε έννοια της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας, να καταπατούν κάθε μορφής ανθρώπινη αξία , καθώς επίσης και κάθε ανθρώπινο δικαίωμα για αξιοπρεπή διαβίωση !!!

Ακόμη, αξίζει να αναφέρουμε, πως ένας άλλος βασικός σκοπός τους (ο οποίος επιτυγχάνεται ολοένα και περισσότερο) είναι η διάλυση του ένδοξου Ελληνικού Έθνους και η αλλοίωση της Εθνικής μας ταυτότητας (αλλά και της Ιστορίας μας...) με τρόπους τέτοιους, οι οποίοι αποσκοπούν εν τέλει στον πλήρη αφανισμό της Ελληνικής Φυλής από τον παγκόσμιο γεωγραφικό (αλλά και ιστορικό χάρτη).

Το μακάβριο αυτό έργο τους, επιτυγχάνεται ολοένα και πιο γρήγορα . Συστηματικά τα τελευταία χρόνια οι αληθινοί τρομοκράτες των κυβερνήσεων ΠΑ.ΣΟ.Κ και Ν.Δ (κυρίως), αφού κατάφεραν να διαλύσουν την οικονομία και την ανάπτυξη της χώρας αφενός..., παράλληλα βομβάρδιζαν ακατάπαυστα την Ελληνική δημόσια Παιδεία, για να μπορούν να έχουν μάζες "αμόρφωτων και αγράμματων" ανθρώπων - υποχείρια τους...

Αξιοσημείωτο είναι, πως για την αληθινή τρομοκρατία στην Ελλάδα, συνοδοιπόροι και συνυπεύθυνοι είναι τα "κατευθυνόμενα Μ.Μ.Ε"και μια μεγάλη μερίδα "δημοσιοκάφρων" - μεγαλοδημοσιογράφων, που με την δύναμη (της εικόνας, του ήχου, των εντύπων εκδόσεων) που διαθέτουν, βοηθούν στην επίτευξη των στόχων των αληθινών τρομοκρατών (που δεν είναι άλλοι, από τους ίδιους τους πολιτικούς που μας κυβερνάνε) !!!

ΣΠΥΡΟΣ ΦΟΥΝΤΑΣ
aboutmylamia


Read more...

«Όταν τα παγκόσμια λόμπυ κατευθύνουν τις τύχες μας»


“Παραμένουν μεγάλα ερωτηματικά στο ‘deal’ της Κομισιόν και του ΔΝΤ για τη ‘σωτηρία’ της Ελλάδας” δήλωσε πρόσφατα ο γ.γ.. της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Συνδικάτων (ETUC) John Monks.
Ερώτημα πρώτο: Γιατί «προσφέρονται» τόσο υψηλά επιτόκια από τις αγορές για τα ελληνικά ομόλογα, ώστε η «Συμφωνία Στήριξης» από την Ε.Ε. να θεωρείται αναγκαία;
Ερώτημα δεύτερο: Οι όροι της «Συμφωνίας Στήριξης» είναι ευνοϊκότεροι ή δυσμενέστεροι από αυτούς που προκαθορίζονται από το ΔΝΤ;
Ερώτημα τρίτο: Αν η Ε.Ε. συντονίζεται με τις αγορές, γιατί η Ελλάδα πρέπει να στηρίζεται στην Ε.Ε.;
Όταν μπαίνουν τέτοια ερωτήματα από τον συντηρητικό γ.γ. της ETUC, τότε πρέπει να ανησυχούμε σοβαρά μήπως αυτό που «παίζεται» πάνω στις πλάτες μας είναι στημένο και, πολύ περισσότερο, ποιοι είναι «οι παίκτες», πού και πώς συντονίζονται και επηρεάζουν παγκόσμια τις ισοτιμίες, τις μετοχές, τις αγορές ομολόγων και εντέλει τις πολιτικές.

Τον ρόλο του συντονιστή έχουν δύο παγκόσμια και πανίσχυρα λόμπυ:

Η περισσότερο γνωστή «λέσχη» Bilderberg και το λιγότερο γνωστό «Συμπόσιο του St. Gallen». Και τα δύο συνεδριάζουν μακριά από τη δημοσιότητα ώστε να μην διαρρεύσουν στον κόσμο τα θέματα και τα αποτελέσματα των συνεδριάσεων στις οποίες συμμετέχουν πολιτικοί, τράπεζες, μέσα ενημέρωσης, στρατιωτικοί αξιωματούχοι και μεγάλοι πολυεθνικοί όμιλοι.
Και τα δύο συνεδριάζουν κάθε χρόνο τον Μάιο. Και τα δύο επηρεάζουν την παγκόσμια πολιτική και την οικονομία. Και στα δύο συμμετέχουν πολιτικά πρόσωπα των οποίων οι χώρες, τη δεδομένη χρονική περίοδο βρίσκονται σε «παρακολούθηση» και μέσω των συνεδρίων αποφασίζονται οι εξελίξεις σε αυτές.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ατζέντα των θεμάτων της συνεδρίασης Bilderberg τον Μάιο του 2009 στην Αθήνα, ήταν η ενίσχυση του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας προκειμένου να αποδυναμωθούν οι εθνικές πολιτικές και να ελέγξουν καλύτερα τον κόσμο. Παρόντες και διαμορφωτές των απόψεων ήταν πολιτικά πρόσωπα της τότε κυβέρνησης της Ν.Δ. αλλά και της παρούσας κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ συμπεριλαμβανομένων του τέως πρωθυπουργού (Καραμανλή) και του νυν (Παπανδρέου). Τα συμπεράσματα των συζητήσεων άρχισαν να υλοποιούνται μερικούς μήνες αργότερα…
Ισχυρές πολιτικές επιρροές θα έχουμε και από το «Συμπόσιο του St. Gallen» στο διήμερο 6 & 7 Μάη, με ευρύτατη συμμετοχή εξακοσίων συνέδρων εκ των οποίων διακόσιοι φοιτητές του ομώνυμου πανεπιστημίου του ST. Gallen.

Σκοπός: η χάραξη πολιτικών στρατηγικών για την αειφόρο κερδοφορία (κερδοσκοπία;) του κεφαλαίου.

Η ιστορία στο St Gallen έχει αφετηρία την εξέγερση του Μάη του ‘68. Ένα χρόνο μετά την εξέγερση, μια ομάδα δήθεν «πρωτοβουλίας» φοιτητών από Αυστρία, Ελβετία, Γερμανία, Ολλανδία και Νορβηγία ίδρυσε τη «Διεθνή Φοιτητική Επιτροπή» (ISC), με σκοπό τη χειραγώγηση της νεολαίας και τον προσανατολισμό της σε αντι-επαναστατικές ιδέες και πολιτικές. Αυτό ήταν η κορυφή του παγόβουνου. Ένα χρόνο αργότερα (1970), έκανε την εμφάνισή του το «Ίδρυμα Διεθνών Σπουδών St. Gallen», το οποίο φροντίζει για τη διασπορά των συμπερασμάτων των συνεδρίων, καθώς παρακολουθεί διεθνή projects μεταξύ χρηματιστηριακών, επιχειρηματικών κεφαλαίων και πολιτικών και κοινωνικών εταίρων. Παράλληλα δημιουργεί «φυτώριο» από επιλεγμένους φοιτητές οι οποίοι θα είναι τα μελλοντικά «golden boys» ή όπως αυτοαποκαλούνται τους «ηγέτες του αύριο».
Ιδιαίτερα αξιοσημείωτο είναι ότι
πρόεδρος του ιδρύματος Διεθνών Σπουδών St. Gallen είναι ο γνωστός Dr Josef Ackermann, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank AG.
Το επικείμενο διήμερο θα συζητηθεί, τι άλλο; το επίκαιρο θέμα των επενδυτικών κεφαλαίων στην χρηματιστηριακή και επιχειρηματική αγορά. Τίτλος; «Επιχειρηματικά κεφάλαια – οι άγγελοι των μεταρρυθμίσεων». Οι σύνεδροι, όπως αποτυπώνεται στην agenda του διημέρου, θα ασχοληθούν με την «ανασυγκρότηση» του χρηματιστηριακού και επιχειρηματικού κεφαλαίου μέσα στην παγκόσμια οικονομική κρίση, καθώς και η διερεύνηση νέων «δίαυλων» επικοινωνίας του παγκόσμιου νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού.
Ενδιαφέρον έχει ο μεγάλος κατάλογος αλλά και η σύνθεση των ισχυρών, μεταξύ των οποίων βλέπουμε, διεθνείς τράπεζες, funds, πολυεθνικούς γίγαντες και πολιτικά πρόσωπα όπως: η Christine Lagarde, υπουργός Οικονομικών, Βιομηχανίας και Εργασίας της Γαλλίας, ο πρόεδρος της Goldman Sachs, ο πρόεδρος της UBS, ο πρέσβης των ΗΠΑ στη Γερμανία, ο πρόεδρος της Εταιρείας Διαχείρισης Φυσικών Πόρων της Ρωσίας, ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου, η υπουργός Εξωτερικού Εμπορίου των Ενωμένων Αραβικών Εμιράτων του Αbu Dhabi, ο ασφαλιστικός κολοσσός Swiss RE (αντασφαλιστής πιστωτικού κινδύνου της Ελλάδας), η Price Waterhouse Coopers (μια από τις τέσσερις μεγαλύτερες ελεγκτικές εταιρείες παγκόσμια η οποία «συνεργάζεται» με το Υπ. Οικονομικών της Ελλάδας), η νέα πρόεδρος της Ελβετίας Doris Leuthard, αλλά και ονόματα που συμμετέχουν και στη λέσχη Bilderberg, όπως o πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου… και πολλοί άλλοι.
Ρίχνοντας μια ματιά στη θεματολογία συμπεραίνεις ότι οι παγκόσμιοι καπιταλιστές υποστηρίζουν με πείσμα τη συνέχιση των νεοφιλελεύθερων πολιτικών τους και διεκδικούν τα «κεκτημένα» τους, όπως άλλωστε δήλωσε πρόσφατα ο απερχόμενος πρόεδρος της Ελβετίας Hans-Rudolf Merz λέγοντας το εξής αποκαλυπτικό: «ο καπιταλισμός δεν τελείωσε, αυτό που τελείωσε είναι ο έλεγχος με την παρούσα μορφή του, συνεπώς, τα κέντρα εξουσίας πρέπει να υιοθετήσουν νέες μορφές ελέγχων».
Ποια είναι τα διακυβευμένα των λόμπυ; Ένα νέο μοντέλο παγκοσμιοποίησης που θα αναδεικνύει τον ρόλο του ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα και τους G20. Όπου οι μεγάλοι πρωταγωνιστές θα είναι η ενέργεια, οι αγωγοί πετρελαίου & φυσικού αερίου της Ρωσίας, η διαχείριση των υδάτινων πόρων σε πράσινο γυαλιστερό περιτύλιγμα, οι στρατιωτικές επιθέσεις σε Ασία και Αφρική και η ενίσχυση των δυνάμεων του ΝΑΤΟ.

της Ράνιας Ιωσηφίδη

[Η Ράνια Ιωσηφίδη είναι μέλος της Γραμματείας του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΝ στον Τομέα Μικρών Επιχειρήσεων & Ελεύθερων Επαγγελματιών। Συμμετέχει στην Πρωτοβουλία για την Αριστερή Ανασύνθεση.]
avgi.gr

Υγ.Είμαστε ευγνώμονες στην Washington Post, τους New York Times, το περιοδικό Times και άλλες μεγάλες εκδόσεις των οποίων οι διευθυντές έχουν συμμετάσχει στις συνεδριάσεις μας και έχουν σεβαστεί τις υποσχέσεις διακριτικότητάς τους για σχεδόν σαράντα έτη.

Θα ήταν αδύνατο για μας να αναπτύξουμε το σχέδιό μας για τον κόσμο εάν έπεφταν επάνω μας τα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα έτη.

Ο κόσμος είναι τώρα πιο μπερδεμένος και έτοιμος για μια παγκόσμια κυβέρνηση..

Η υπερεθνική κυριαρχία μιας διανοητικής ελίτ και των παγκόσμιων τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμότερη από τις δημοκρατίες των περασμένων αιώνων.
“David Rockefeller – Wikiquote

Για το υστερόγραφο πηγή “Αγης Γηος
bloggingvsmanipulation
Read more...

Sex drugs and rock and roll


Αναδημοσίευση από το market-talk.net

Διαβάζουμε την Ναυτεμπορική http://urlm.in/eltb

"Την αντίθεσή του στην προσφυγή της χώρας μας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επανέλαβε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς από το βήμα του προσυνεδρίου της ΝΔ στο Ναύπλιο.
Όπως ανέφερε, η χώρα δεν θα αντέξει τα μέτρα που θα μας επιβάλλει, προβλέποντας ισοπέδωση μισθών και συντάξεων.
"

You gotta love it αγαπητέ αναγνώστη!! Εκεί που νομίζαμε ότι εξαντλήθηκαν οι χαζομάρες εκ μέρους της κυβέρνησης, ξαφνικά ανέλαβε η αντιπολίτευση!! Οι καιροί οι δύσκολοι και το τελευταίοι πράγμα που θα ήθελε ο μέσος Έλληνας πολίτης είναι να σταματήσουν να λένε χαζομάρες οι πολιτικοί μας και να μας στερήσουν το καθημερινό χαμόγελο!!

Ως γνωστό, στην Ελλάδα δεν υπάρχει τίποτα που να μην ξέρει η αντιπολίτευση. Ρωτήστε την κ. Παπαρήγα για παράδειγμα. Θα σας δώσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο (αλήθεια) βάση του οποίου όλοι θα απολαμβάνουν τα μέγιστα, με ελάχιστη η καθόλου εργασία. Ο δε κ. Σαμάρας επίσης έχει απαντήσεις για τα πάντα. Το σχέδιο για το πως θα αποφύγουμε το ΔΝΤ είναι γραμμένο κάπου στο πρόγραμμα της ΝΔ για το τι θα κάνει όταν θα αναλάβει κυβέρνηση.

Βέβαια και το ΠΑΣΟΚ είχε κάποιο τέτοιο πρόγραμμα, αλλά όταν γίνεσαι κυβέρνηση ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι το πρόγραμμα σου δεν αξίζει καν την αξία του χαρτιού που γράφτηκε ... διότι το πρόγραμμα σου γράφτηκε από ανεπαρκείς ανθρώπους!! Πως εξηγείται αγαπητέ αναγνώστη, ενώ το σχέδιο προέβλεπε ότι “λεφτά υπάρχουν”, ξαφνικά προσφεύγουμε στο ΔΝΤ; Προφανώς αυτός που έγραψε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ δεν ήξερε να μετρά!! Και αν δεν ξέρεις απλά μαθηματικά του δημοτικού, τότε η λογική λέει ότι είσαι αγράμματος και άρα ανεπαρκής!!

Αλλά τι τα θέλουμε τα σχέδια; Ποιος ψηφοφόρος τα διαβάζει; Δώστε sex drugs and rock and roll στον λαό (Αλεξανδράτου, Μενεγάκη & Ρουβά) και οι ψήφοι θα υποταχθούν! Οι Ρωμαίοι ήξεραν πολύ καλά το κόλπο ... οι νεοέλληνες επίσης το ξέρουν.

Μονό που στην Ελλάδα κάπου το παρακάναμε. Από ότι δείχνουν τα πράγματα, οι νεοέλληνες έχουν πάρει υψηλές δόσεις από LSD (υπάρχει ακόμα άραγε αυτό) και οι ψευδαισθήσεις πάνε σύννεφο. Η δε κ Παπαρήγα βλέπει φιλελεύθερα σφυροδρέπανα μπροστά της!! Ο δε κύριος Σαμαράς το λέει ξεκάθαρα!! Φταίει ο φιλελεύθερος σοσιαλισμός!!

Επιρρίπτοντας την πλήρη ευθύνη για την οικονομική κατάσταση και για το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΔΝΤ στον Πρωθυπουργό, εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση σε βάρος του. Μεταξύ άλλων υποστήριξε πως η μπλόφα -όπως τη χαρακτήρισε- του Πρωθυπουργού για το ΔΝΤ γύρισε σε βάρος της χώρας. Αν και παραδέχθηκε πως επί ΝΔ υπήρχε κρίση ελλείμματος, κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ πως εκείνο δημιούργησε κρίση δανεισμού.

«Ο νεοφιλελεύθερος σοσιαλισμός του κ. Παπανδρέου μας οδηγει στο ΔΝΤ» πρόσθεσε.

«Ο πρωθυπουργός ακόμη δεν έχει καταλάβει τίποτα, ότι η δική του κυβέρνηση παραπατάει, ότι η δική του κυβέρνηση δοκιμάζεται, ότι η δική του κυβέρνηση μάς έφερε ως εδώ, ότι η δική του κυβέρνηση μάς σέρνει στην πλήρη παραδοχή αδυναμίας διαχείρισης του χρέους», είπε και συμπλήρωσε ότι «όσο η κυβέρνηση αποτυγχάνει, τόσο εκείνος προσπαθεί να επιρρίψει τις τεράστιες ευθύνες του σε άλλους».


Βλέπεις αγαπητέ αναγνώστη, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, για όλα φταίει ο φιλελευθερισμός. Δεν έχει καμία σημασία το ότι αυτοί που χρησιμοποιούν αυτό τον όρο δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει, σημασία έχει να ρίξουμε το φταίξιμο για να μην πούμε ότι φταίμε εμείς.

Και εδώ τώρα υπάρχει ένα άλλο ερώτημα. Ως πότε θα ανέχονται οι Έλληνες αυτά τα παραμύθια που τους ταΐζει η πολιτική ηγεσία; Το ότι δηλαδή για όλα τα προβλήματα στην Ελλάδα φταίνε οι Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι, Εβραίοι, Μασόνες και τώρα ο φιλελευθερισμός; Λες και υπάρχει κάτι το φιλελεύθερο στην Ελλάδα για να μπορούμε να επιρρίψουμε ευθύνες!!

Εξακολουθώντας τη σκληρή κριτική ανέφερε ότι «ο πρωθυπουργός είχε το θράσος να δηλώσει ότι για την προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ ευθύνονται οι πολιτικές των συντηρητικών κυβερνήσεων στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ξεχνά ότι οι σοσιαλιστικές κυβερνήσεις στην Ελλάδα υπερτριπλασίασαν τον δανεισμό της χώρας, ξεχνά ότι το ΠΑΣΟΚ εισήγαγε τον λαϊκισμό στη χώρα, ξεχνά ότι ο ίδιος έταζε στους πάντες τα πάντα, ότι ήταν ο ίδιος που απευθύνθηκε πρώτος στο ΔΝΤ για να βάλει το πιστόλι στο τραπέζι, αλλά η μπλόφα του γύρισε εναντίον της Ελλάδας και το πιστόλι εκπυρσοκρότησε στα χέρια του».Τελικά τι είδος πιστόλι είναι αυτό που έβαλε στο τραπέζι ο κύριος πρωθυπουργός; Ανώνυμο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ μου είπε εμπιστευτικά ότι ήταν ότι καλύτερο υπήρχε στα καταστήματα Jumbo!! Βλέπεις αγαπητέ αναγνώστη, λόγου ότι πλησιάζει το καλοκαίρι, ο πρωθυπουργός έβαλε μεν ένα πιστόλι στο τραπέζι, άλλα ήταν νεροπίστολο!!

Στο τέλος της ημέρας, το ποιος φταίει και δεν φταίει δεν έχει καμία σημασία. Διότι όποιος και να φταίει, εσύ θα πληρώσεις τον λογαριασμό αγαπητέ αναγνώστη. Άλλος τα έχει φάει, άλλος φταίει και άλλος θα πληρώσει.

Και ναι μεν τα sex drugs and rock and roll είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά η διασκέδαση κοστίζει και κάποτε θα έρθει ο λογαριασμός. Η πιστωτική κάρτα έχει φτάσει στο όριο της και το βερεσέ έχει σταματήσει προ καιρού.

Ο λογαριασμός λοιπόν ήρθε αλλά ήρθε και ο δικαστικός επιμελητής (ΔΝΤ & ΕΕ) για να επιβάλει την δικαστική απόφαση .... δηλαδή την πληρωμή.
http://www.market-talk.net/index.php/id/8596?
Read more...
free counters