EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

ΑΝΗΘΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΑΡNΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ... "ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"!

Οργανωμένη επίθεση δέχθηκε το "Αρνάκι του Πάσχα" με στόχο το blog του, και με αφορμή την αφίσα που δημιούργησε και που το περιεχόμενο όσων έλεγε υποστηρίξαμε όλοι. Γιατί δεν χρειάζεται να είσαι vegan για να δεχθείς την πραγματικότητα, πως τα ζώα σφαγιάζονται με το χειρότερο τρόπο. Το Αρνάκι λοιπόν έγινε στόχος, του έστελναν απειλητικά email ορισμένοι φανατικοί, του έκαναν αναφορές για δήθεν ακατάλληλο περιεχόμενο και πέτυχαν να κάνουν το blog να κατέβει! Και γυρνάμε πάλι στα ίδια!... Αν λες την αλήθεια και δεν γράφεις για τσόντες γίνεσαι στόχος και πόσο μάλλον εάν είσαι ένα ευάλωτο αρνάκι, νέο στη blogo-σφαίρα και χωρίς πολλούς υποστηρικτές. Στη θέση του θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς...
ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ BLOGGERS ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ- ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!
Το Αρνάκι κάνει το blog του "ιδιωτικό". ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ απλά στέλνοντας ένα e-mail στο "toarnakitoupasha-mpeee@yahoo.gr" πως επιθειμέιτε να διαβάζετε το ιστολόγιο του!
trupokarudos

Ακολουθεί ένα ενδεικτικό μηνυμά από εκείνα που εστείλαν οι κάφροι στο Αρνάκι από τη διεύθυνση:nosilic-michelangel@yahoo.com
Χρησιμοποιούσαν και άλλες διευθύνσεις για να απειλούν και να προσβάλλουν το Αρνάκι: nosilic-spam@yahoo.com
nosilic-rotarian@yahoo.com
nosilic-frontman@yahoo.com
nosilic-erwtas@yahoo.com

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ "ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ " ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...

ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΟΣΜΕΙ ΤΗΝ ΚΟΛΩΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ...

ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΦΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ.Ω ΝΑΙ...ΠΑΣΧΑ...!!!!

ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΩΡΙΜΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΜΩΝ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΙΔΡΩΝΕΤΕ ΚΟΛΛΩΝΤΑΣ ΑΦΙΣΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΑΚΡΥΣΟΥΝ!Η ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ;

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΠΟΥ ΣΟΥΒΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ.ΑΡΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΣΑΣ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΑΡΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ.ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΡΝΑΚΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ.ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΝΑ ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΗ ΘΥΣΙΑ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ;ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΩΘΗΣΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΑΣ(ΜΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΑΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ") ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΣΠΑΜ ΤΟ ΜΑΥΡΟΥΤΣΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΒΙΑΙΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ (ΑΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ)

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΑ BLOGS!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ!
Read more...

Εικόνες ντροπής από το δάσος του Προφήτη Ηλία , στην Λαμία.

Αυτός είναι ο πολιτισμός μας ??? Απλά αναρωτιέμαι. Αντί να κοιτάξουμε να διατηρήσουμε τους λιγοστούς πνεύμονες οξυγόνου καθαρούς και προσβάσιμους σε όλους τους κατοίκους της Λαμίας (κυρίως), κοιτάμε πως να τους μετατρέψουμε σε απέραντες χωματερές μπάζων και άχρηστων οικοδομικών υλικών, αλλά και σκουπιδιών παντός φύσεως, μεταξύ αυτών πλαστικά !!!

Γνωρίζουμε όλοι μας πως τα πλαστικά σκουπίδια (και όχι μόνο), εκτός από τις εστίες μόλυνσης που δημιουργούν, αποτελούν και άμεσο κίνδυνο για πυρκαγιές, ειδικά κατά την περίοδο του καλοκαιριού που βρίσκεται εν όψη !!!

Ντροπή και αίσχος στους ανεγκέφαλους που πέταξαν και συνεχίζουν να πετούν ανεξέλεγκτα, μπάζα και σκουπίδια.

Ντροπή και αίσχος στον Δήμο Λαμιέων για την "ανικανότητα - αδιαφορία" στο να χειριστεί ανάλογα σοβαρότατα θέματα, μιας και το πρόβλημα αυτό το συναντάει κανείς και σε άλλες περιοχές της Λαμίας...

Και τέλος ντροπή και αίσχος σε όλους τους Λαμιώτες που σε ανάλογα θέματα, παραμένουν "παθητικοί δέκτες" των καταστάσεων αυτών , χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους καθόλου...δηλαδή δεν κατάλαβα , οι μικρές δασικές περιοχές της Λαμίας δεν ανήκουν σε όλους μας ???
Ναι φυσικά και ανήκουν σε όλους μας κι από την στιγμή που ανήκουν σε όλους μας , συνυπεύθυνοι για την προστασία και την διατήρησή των χώρων αυτών καθαρών, είμαστε όλοι !!! Κ.Δήμαρχε Λαμιέων, ως πολίτης της πόλης αυτής απαιτώ, να δράσετε άμεσα και να επιληφθείτε του θέματος αυτού.

Συγκεκριμένα, (κι από την στιγμή που πληρώνω υπέρ Δήμου) απαιτώ, να καθαριστεί ο χώρος άμεσα και παράλληλα προτείνω την επιβολή αυστηρών προστίμων, για οποιονδήποτε ανεγκέφαλο ξαναπετάξει το παραμικρό σκουπιδάκι στον συγκεκριμένο χώρο !!!

Ακόμη μια πρόταση που κάνω είναι να δημιουργηθεί ένας ειδικός χώρος (χωματερή) , του ο οποίου η αποκλειστική χρήση θα είναι για την συγκέντρωση μπάζων και άχρηστων οικοδομικών υλικών, ώστε να μπορούν οι πολίτες να πετούν τα μπάζα εκεί...

ΣΠΥΡΟΣ ΦΟΥΝΤΑΣ
aboutmylamia


Read more...

«Όποιος πειράξει το ΑΤΜ θα έχει να κάνει μαζί μου»


δια την έμπνευση:potmos


Read more...
free counters