EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

«Θα μπορούσα να σου πω αλλά μετά θα έπρεπε να σε σκοτώσω»

Τι είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου με όλους αυτούς στην λέσχη Bildenberg; Αυτήν την Ερώτηση του υπέβαλε Δημοσιογράφος της Εφημερίδας το «ΒΗΜΑ» και Η απάντηση που πήρε ήταν Σοκαριστική....

Όπως αναφέρει η εφημερίδα το «ΒΗΜΑ» κ. Γ. Παπακωνσταντίνου και η Ντόρα Μπακογιάννη είναι οι μοναδικοί Έλληνες πολιτικοί που συμμετείχαν στην εφετινή συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στην Ισπανία.
Από τις ξένες διασημότητες ξεχώρισαν ο πρωθυπουργός της Ισπανίας κ. Χοσέ Λουίς Θαπατέρο , ο επίτροπος κ. Χ. Αλμούνια , ο επικεφαλής της Deutsche Βank κ. Τζ.Ακερμαν, ο πρόεδρος της Μicrosoft κ. Μπιλ Γκέιτς, ο ιστορικός κ. Νάιαλ Φέργκιουσον, ο ειδικός απεσταλμένος για το Πακιστάν και το Αφγανιστάν κ. Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ κ. Ρόμπερτ Ρούμπιν και ο επικεφαλής του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του Ομπάμα κ. Λόρενς Σάμερς. Και φυσικά καμία μυστική συνάντηση δεν είναι πραγματικά μυστική αν δεν συμμετέχει ο κ. Χένρι Κίσινγκερ.
Τι είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου με όλους αυτούς; Αυτήν την Ερώτηση υπέβαλε Δημοσιογράφος της Εφημερίδας το «ΒΗΜΑ» και Η απάντηση ήταν :...

…«Θα μπορούσα να σου πω αλλά μετά θα έπρεπε να σε σκοτώσω»

Οι δύο άλλοι Έλληνες


ήταν ο πρόεδρος της Coca-Cola 3Ε κ. Γ. Δαυΐδ και ο πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ κ. Λ. Τσούκαλης. Οι «κλειστές συζητήσεις» είχαν θέμα την παγκόσμια οικονομική κρίση και ασφαλώς την Ελλάδα.

Η απίστευτη αυτή δήλωση, μόνο ως χιούμορ δεν μπορεί να εκληφθεί: και είναι απορίας άξιο ,πώς το θέμα δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις,αφού και μόνο το "μυστικό" του Παπακωνσταντίνου,θα έπρεπε να απασχολήσει περισσότερο Άπαντες!
Εμείς όμως,θα σταθούμε σε ένα άλλο σημείο:στον μαφιόζικο και άκρως σκοτεινό τρόπο με τον οποίο απάντησε,κάνοντας λόγο,ούτε λίγο ούτε πολύ,για...δολοφονία!!!

Είναι γνωστό πως όλες αυτές οι "λέσχες",ουσιαστικά έχουν δομή και προσανατολισμό μασωνικού τύπου. Τι εννοούμε;πολύ απλά,πρέπει να υπάρχει απόλυτη μυστικότητα μεταξύ των μελών, ενώ αν κάτι ξεφύγει,το επόμενο βήμα είναι ο θάνατος!

Αυτό λοιπόν είπε και ο Παπακωνσταντίνου,σε μια ειλικρινέστατη αποστροφή των λόγων του: τον πιστεύουμε,πως αν τυχόν του ξέφευγε τίποτα,θα έπρεπε να πεθάνει είτε αυτός που το'μαθε,είτε εκείνος,είτε και οι δυο μαζί!!! Αυτή είναι η μασωνική,σιωνιστική λέσχη μπίλντερμπεργκ:και δεν πρόκειται πλέον για "συνωμοσιολογίες",αλλά για σκληρή πραγματικότητα. Διαφορετικά,ας βγουν οι διάφοροι εξυπνάκηδες να μας πουν τι ακριβώς εννοούσε ο Παπακωνσταντίνου με τη συγκεκριμένη μαφιόζικη δήλωση.

πηγή: "το Βήμα"
Amynias

*διαβάστε επίσης σχετικό : Ο κ.Παπακωνσταντίνου είναι ο μοναδικός έλληνας πολιτικός που συμμετείχε στην συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ
Read more...

« Γίναμε εξωγήινοι»

vorini-gr
Read more...
free counters