EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Tρία θρασύδειλα αρχίδια!!!

Λαθροκυνηγοί απειλούσαν ότι θα σκοτώσουν και χτύπησαν γυναίκα!Ένα απίστευτα εξωφρενικό περιστατικό έρχεται στο φως από βίντεο που δημοσίευσε το ecolarissa.blogspot.

Στο βίντεο διακρίνεται μια γυναίκα να λέει on camera σε λαθροκυνηγούς στη Σωτηρίτσα Λάρισας να φύγουν από την περιοχή γιατί απαγορεύεται το κυνήγι. Αυτοί αντιδρούν βρίζοντας και απειλώντας την και επιπλέον στο τέλος τη χτυπούν και με το αυτοκίνητο!

Οι σκηνές είναι σοκαριστικές και εξοργιστικές. Δυστυχώς είναι ενδεικτικό του «ωχαδερφισμού» και της «ψευτομαγκιάς» του Έλληνα που πιστεύει ότι δε χρειάζεται να είναι σωστός και σύννομος. Αρκεί μόνο να μην τον πάρουν χαμπάρι σε αυτό που θα κάνει και, αν τον πάρουν, να έχει και κανέναν «φιλαράκι» να τον ξελασπώσει.

Η κυρία που τραβάει την κάμερα εντοπίζει έναν νεαρό σχετικά άνδρα να κουβαλάει μια καραμπίνα και του επισημαίνει ότι «απαγορεύεται το κυνήγι σε αυτή την περιοχή, έχει και πινακίδες». Ο ίδιος αντιδρά περνώντας στην αντεπίθεση και τη ρωτά αν έχει χαρτιά για το σπίτι της στην περιοχή διότι… δουλεύει στην πολεοδομία! Διαβάστε διάλογο και καμαρώστε " ανδρική μαγκιά"…:

-«Χαρτιά για το σπίτι μου έχω αλλά τι σχέση έχει αυτό κύριε;».

-«Πάμε ρε τώρα να μου δείξεις τα χαρτιά σου» της απαντά με βαριά φωνή.

-«Έχω χαρτιά αλλά δε σας τα δείχνω κύριε. Σε ποια πολεοδομία δουλεύετε;».

-«Σε όποια γουστάρω. Και εγώ έχω χαρτιά για να κυνηγώ.Θα τα πούμε αύριο το πρωί εμείς» απειλεί ο ίδιος, κάνοντας χρήση της ιδιότητας του ως δημόσιος υπάλληλος (αν είναι)!

Τρεις άνδρες με όπλα έβριζαν και απειλούσαν μια γυναίκα!

Με τον λαθροθήρα-πολεοδόμο να απομακρύνεται, η γυναίκα συνεχίζεται να τον καταγράφει μέχρι που φθάνουν δύο φίλοι του σε ένα τζιπ και ο ίδιος αρχίζει να πλησιάζει τη γυναίκα απειλώντας την πως «τώρα θα δεις»…

Ο «μάγκας» γίνεται «μάγκες» και τρία άτομα τώρα τα βάζουν με γυναίκα. Αυτόματα βγαίνει και η "αντρίλα"…

«Γιατί τραβάς με την κάμερα;» ρωτάει ο οδηγός του αυτοκίνητου που μόλις ήρθε. Εκείνη τη στιγμή βγαίνει και ο «βαρύς» συνοδηγός και της λέει να κλείσει την κάμερα άμεσα. Το λόγο πήρε ο… πολεοδόμος που πλέον δε ζητούσε χαρτιά…: «Κλείσε την κάμερα μην αγριέψω» της είπε και κινήθηκε απειλητικά εναντίον της για να τον σταματήσει ένας από τους άλλους δύο.

Η κυρία που κρατούσε την κάμερα τους επανέλαβε να απομακρυνθούν γιατί κυνηγούν σε περιοχή που απαγορεύεται. Τότε ξύπνησε ο εξυπνάκιας Έλληνας μέσα τους και άρχισαν να της λένε ότι δεν κυνηγάνε, τα όπλα έτυχε να τα έχουν μαζί τους…! Ο ένας, μάλιστα, -ο πιο χιουμορίστας από τους «άντρες»- δεν ήξερε και πως βρέθηκε η καραμπίνα στο αυτοκίνητό του!

Στη συνέχεια, οι 3 «μάγκες» απείλησαν εκ νέου τη γυναίκα ότι θα της σπάσουν την κάμερα, ενώ βλέποντας ότι αυτή δεν πτοούταν από τις απειλές τους, άρχισαν να τη βρίζουν χυδαία.

Οι κινήσεις των τριών λαθροθήρων προδίδουν την αμηχανία και τον εκνευρισμό τους καθώς μια γυναίκα μόνη της είναι εμπόδιο στα σχέδια τους. «Πάρε τηλέφωνο το θηροφύλακα» ακούγεται από τον έναν. «Να του πω τι;» απαντά ο… ανυποψίαστος. «Να δει, λοιπόν, αυτή εδώ με την κάμερα πως μιλάμε με το θηροφύλακα» απαντά και γελά ο πρώτος υπονοώντας ότι είναι «φιλαράκι» και ίσως γνωρίζει για τη δράση τους.

Οι απειλές και οι ύβρεις συνεχίζονται προς τη γυναίκα μέχρι που οι λαθροκυνηγοί παίρνουν όντως τηλέφωνο το θηροφύλακα. Από τη συνομιλία γίνεται αντιληπτό ότι και εκείνος τους επεσήμανε την παρανομία. Ο συνομιλητής του τον αποχαιρετά λέγοντας «ναι, εντάξει, κανένα πρόβλημα. Όχι, εγώ ήρθα να βρω έναν φίλο. Μα δεν έχω όπλο μαζί μου». Και το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται…

Την χτύπησαν με το αυτοκίνητο για να την "τιμωρήσουν"!

Με τη γυναίκα να ζητά τηλεφωνικώς τη βοήθεια της αστυνομίας, οι λαθροκυνηγοί αποφασίζουν να φύγουν. Μπαίνουν στα αυτοκίνητα τους βρίζοντας τη γυναίκα ενώ ο ένας την απειλεί ότι θα της ρίξει και τουφεκιά… Περίεργο το πώς θα έκανε αυτό… Θα είχε ξεχάσει μάλλον ότι είχε αφήσει το όπλο σπίτι (όπως ισχυριζόταν)…

Οι δύο λαθροκυνηγοί φεύγουν πρώτοι και στη συνέχεια μπαίνει στο αυτοκίνητό του ο «καουμπόι»-λαθροκυνηγός-πολεοδόμος. Αρχικά περνάει μπροστά από τη γυναίκα κάνοντας ότι θα την «πατήσει». Στη συνέχεια, το ξανασκέφτεται, βάζει όπισθεν και χτυπάει όντως την άτυχη γυναίκα με το αυτοκίνητο! Η ίδια έχοντας πέσει στο έδαφος παίρνει τηλέφωνο την αστυνομία και πάλι για να ζητήσει βοήθεια…

Αυτή είναι η συμπεριφορά τριών ενόπλων ανδρών απέναντι σε μια γυναίκα. Τριών παράνομων απέναντι σε έναν Έλληνα πολίτη που τους επισημαίνει την παρανομία τους. Το βίντεο πρέπει να παραδοθεί αφιλτράριστο στις αρχές και οφείλει να αποτελέσει ακράδαντο στοιχείο για τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία των 3 θρασύδειλων κυνηγών. Τέτοιες συμπεριφορές και τραμπουκισμούς «ξέρεις ποιος είμαι εγώ», ας τα βλέπουμε στα γουέστερν στην τηλεόραση όχι στην πραγματικότητα και -δη- στην ελληνική επικράτεια..

almyrosinfo
Read more...
free counters